Skip to content
Vaegnägijale

2021 Raamatukogusuve juhatab sisse viivisevabadus (2021-06-08)

2021 Raamatukogusuve juhatab sisse viivisevabadus (2021-06-08)

Koolivaheaja ja suvepuhkuse eel on sobiv aeg tagastada koju seisma jäänud väljaanded ja varuda uut lugemisvara. Hajameelsetele lugejatele pakutakse Tartu Linnaraamatukogus leevendust 3-päevase viivisevabadusega, nimelt saab 9. – 11. juunini viivist maksmata tagastada kauaks kätte ununenud raamatuid jt väljaandeid.

Lugejate jaoks oluline informatsioon on ka suvine lühendatud lahtiolekuaeg, mis kestab raamatukogus 21. juunist – 22. augustini. Keskkogu ja kõik neli harukogu on avatud E – R 10.00 – 18.00, L ja P suletud. Lubja tn laenutuspunkt on avatud T ja N 14.00 – 18.00.

Suvekuudel tuleb raamatukogu mitmel puhul nelja seina vahelt välja.

Juulis oodatakse annelinlasi aega veetma Annelinna harukogu välilugemissaali, mis asub raamatukogu ees paiknevas aias ja on avatud argipäeviti 5. – 30. juulini. Välilugemissaalist leiab värske perioodika, suvemaleva noored korraldavad mänge, võistlusi ja muudki põnevat.

Sellelgi suvel leiab linnaraamatukogu Autovabaduse puiesteelt. Iga argipäeva hommikul ootab tartlasi puiesteel värske perioodika. Teisipäeviti ja neljapäeviti enne lõunat kutsutakse huvilisi erinevatesse töötubadesse, nagu 3D pliiatsitega joonistamine, paberist meisterdamine, õmblemine jms. Raamatukoguhoidjatel on kaasas ka laua- ja nuputamismänge.

Kirjandushuvilised leiavad juuli lõpus ja augusti algul raamatukogu panustamas Magasini Tänava Suvila tegemistesse luuleõhtute ja kirjanduslike kohtumiste raames.

Täpsem teave ilmub raamatukogu kodulehele www.luts.ee