Skip to content
Vaegnägijale

2006 Rannaraamatukogu teine hooaeg

2006 Rannaraamatukogu teine hooaeg

Rannailmad on juba käes. Tartus on üks mugavamaid kohti päikeseliste päevade nautimiseks Anne kanali ääres. Ka sel aastal on rannas Tartu Linnaraamatukogu väike filiaal - rannaraamatukogu.

Rannaraamatukogu Anne kanali ääres avab uue hooaja 26. juunil ja töötab 19. augustini. Raamatukogu on lahti esmaspäevast laupäevani kell 10-19.

Ajalehti/ajakirju ja rannas kasutamiseks sobivaid raamatuid laenutavad kaheksa nädala jooksul Tartu Noorte Töömaleva liikmed. "Päris" raamatukogust erineb rannaraamatukogu vaid selle poolest, et töötab ainult ilusa ilmaga ja lugemismaterjali saab laenata ilma lugejapiletita.

Eelmise hooaja kogemus näitas, et vaimuvara järele oli rannas nõudlus olemas: töömalevlased registreerisid üle tuhande külastuse ja ligi tuhat laenutust. Suurim huvi oli ajalehtede ja ajakirjade vastu. Rannaraamatukogu raamatufondi paneb linnaraamatukogu puhkajatele vastu tulles kokku kergemast kirjandusest nii eesti kui vene keeles.

Halva ilmaga või rannaraamatukogust sobivat raamatut leidmata on lugemisvaeguses suvitajad endiselt oodatud linnaraamatukokku ja harukogudesse.

Rannaraamatukogu korraldajad loodavad, et "uksed on avatud" kogu hooaja vältel.

Lisainfo: teenindusosakonna juhataja Katrin Raid
katrin.raid@luts.ee See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud.
tel 736 1372, 50 39509