Skip to content
Vaegnägijale

2021 tunnustus

Möödunud aastat kokkuvõttev tunnustusüritus toimub kord aastas.

 

Tunnustatud kolleegid:

1. Aasta raamatukoguhoidja – Annika Hramov

Tunnustus suurepärase töö eest usaldusisikuna kolleegide ja raamatukogu hea käekäigu eest seismisel ning tubli digiõpetaja ja eakate toetajana digilõhe ületamisel. Täname kolleegi, kelle abile saavad alati nii lugejad kui töötajad kindlad olla.

 

2. Aastate inimene – Sulev Loorits

Tänu aastatepikkuse südamega tehtud töö ja hoolimise eest, tänu millele oleme saanud töötada valges, soojas ja puhtas raamatukogus.

 

3. Aasta meeskond – eesti ilukirjanduse saal (Tiina Sulg, Ago Pärtelpoeg, Ülle Nemvalts, Seili Ülper, Kaie Prangel, Triin Võsoberg)

Väljapaistva ja professionaalse töö eest lugejate teenindamisel, lugemisisu kasvatamisel ja silmaringi avardamisel. Tunnustus südamlikule ja rõõmsameelsele meeskonnale, kes vaatamata suurele töökoormusele oma saalis on alati valmis abistama ka mujal.

 

4. Aasta tegu – Tark kapp - Marite Lõokene

Tunnustus Targa kapi tegusale, nutikale ja universaalsele perenaisele, kes kui Hunt Kriimsilm on koos Targa kapi vihma ja lund trotsiva meekonnaga on lugejate nimel kõigeks valmis!

 

5. Aasta virtuaaltegu – Jana Raidma

Tänu harivate ja sümpaatsete virtuaalnäituste eest. Tunnustus vabariikliku infootsingu võitjale ja võistluse korraldajale!

 

6. Aasta kultuurikorraldaja – Tiina Sulg

Tunnustus suurepärasele korraldajale- koordineerijale, kolleegide ja lugejate innustajale, Vihurimäe ja „Kapsapea“ juurviljade balleti Keerlevale Kaunitarile! Tänu väsimatu tegutsemise eest kirjandusveebi haldamisel, kirjanduskohvikute korraldamisel, näituste koostamisel. Imetleme Tiina oskust igal võimalikul ja võimatul moel kirjandust inimesteni viia.

 

7. Aasta tugipunkt – Marko Raudsepp

Tänu positiivsele ja asendamatule abistajale, kes mängib raamatukogu elus kandvat rolli, tuleb kõigi raskustega toime ning on kõigutamatuks tugipunktiks eesliinil olijatele.

 

8. Aasta tugipunkt - Kairi Savva

Tänu julguse eest võtta operatiivselt ja rõõmsalt vastutus kohvitoa perenaisena. Oma asjaliku tegutsemise, pühendumise, abivalmiduse ja leidlikkusega on Kairi kujunenud asendamatuks tugipunktiks raamatukogu ürituste korraldamisel.

 

9. Aasta aatomik – Triin England

Tunnustus säravale ja tegusale sündmuste korraldajale ja kajastajale, rõõmsameelsele ja abivalmis kolleegile, kes lisaks suurepärasele kogukonnatööle Ilmatsalu harukogus lööb aktiivselt kaasa ka kogu raamatukogu hõlmavates projektides.

 

10. Aasta probleemilahendaja – Laura Loolaid

Tunnustus infopädevale kolleegile julge pealehakkamise ja tarmuka tegutsemise eest tõendite ja dokumentidega õiendamisel ning arvutikasutajate juhendamisel ja kolleegide abistamisel.

 

11. Aasta üllataja – Doris Diana Orr

Tunnustus säravale ja energilisele noorele kolleegile tarmuka tegutsemise eest raamatukogu kõigis sfäärides – vajadusel meisterdab lastega, jalutab eakatega või organiseerib näitusi.

 

12. Aasta üllataja - Kai Taba

Tänu usaldusväärsuse ja tulemuslikkuse ning sõbraliku ja abivalmi suhtumise eest tööülesannete täitmisel ja kolleegidega suhtlemisel.

 

10. Aasta julgustükk – Ef Nei Net Nerva

Tunnus noorele kolleegile julge pealehakkamise ja tarmuka tegutsemise eest meie võrgu hoidmisel.

 

11. Aasta algatus – perepäev Karlovas

Mairi Tempel, Laili Jõgiaas, Kai Taba, Eve Eller

Täname Karlova raamatukogu sisuka perepäeva korraldamise ja läbiviimise eest lastekaitse-päeval Karlova pargis.

 

12. Aasta autor – Eve Pormeister

Õnnitlus esseekogumiku "Näen, kuulan, tunnetan" ilmumise puhul!

Tunnustus aastatepikkuse põhjaliku töö eest saksa ja eesti kirjanduse uurimisel ja popularisee-rimisel ning Kultuurkapital kirjanduse aastapreemiate nominendi staatuse eest.

 

13. Aasta kogukonnategu – eakate kõnniringid

Kairi Savva, Tiina Lutter, Anni Piits Jamnik, Luule Ahu, Doris Diana Orr, Reelika Pukk, Merje Lukk

Tänu tarmukatele, sotsiaalsetele ja sportlikele raamatukoguhoidjatele kogukonnaliikumise edendamise ja eakatest tartlastest hoolimise eest.

 

14. Raamatukogu sõber – Krõõt Kaljusto-Munck

Tänu soojale ja sõbralikule endisele kolleegile, kes tuleb alati appi, ning kui vaja ning juhib raamatukogu kindlalt õigele kursile.

 

15. Livio Nimmer

Tänu pühendunud töö eest raamatukogu võrgu ülalhoidmisel, monitoorimisel, seadistamisel, uuendamisel, paikamisel, varundamisel ja turvamisel viimase 15 aasta vältel.

 

16. Raamatukogu mälumänguvõistkond - Ago Pärtelpoeg, Irina Möldre, Tiina Sulg

Tunnustus võidukale mälumänguvõistkonnale, kes aitab meil tunda end Eesti kõige targema raamatukoguna!

 

17. Aasta sündmus

Raamatukogu 2021. aasta jooksul lugejatele avatuna hoidmine, sh piiranguterohkel koroonakevadel.