VõluubaKevad toob kaasa uued põnevad algatused – tunde, et kõik imeline on võimalik. Aeg visata kõrvale talvevaikus ja alustada kõigi oma uute plaanide elluviimisega, millest oled unistanud. Kui Sa ei oska otsustada, millest alustada, siis proovi seda lihtsat külvimängu, mis aitab looduse abil oma väikesi unistusi ellu viia.

Võta 3 oaseemet ja leota neid 10 minutit toasoojas vees. Täida 3 väikest potti mullaga ja sega mulda 3 korda päripäeva, samal ajal öeldes:

Saatusesõrm, mul näita teed, kuhu minema ma pean! Õige seeme ongi see, mille järgi sammud teen.

Nüüd istuta oaseemned potti, umbes 3 seemne sügavusele. Iga seemne puhul mõtle sellele, mida selle seemnega seoses soovid. Pane igasse potti lipik sooviga, et teaks mis soov seal potis kasvama hakkab. Kasta mulda ja tõmba potile peale kile, mis aitab niiskust ja soojust hoida. Kontrolli iga paari päeva tagant, et muld oleks ikka niiske aga mitte märg. Kui leiad esimese idu siis võta kile potilt ära ja tõsta pott valguse kätte, näiteks aknalauale. Hoia silma peal kõigil taimedel, sest need on Sinu soovid. Kui taimed on piisavalt tugevad ja õues juba soe, võid need välja või rõdule istutada ja jätkata seal oma unistuste hellitamist.

Mäng kestab veebruarist augusti lõpuni. Kõigi vahel kes meiega oma külvilugu jagavad loosima septembris välja aiandusalase raamatu.

Mängi üksi või perega. Kolme võluoaga paki leiad Tartu Linnaraamatukogu seemnekapist mis asub laste-ja noorteosakonnas.

Kui Sulle on aga mõni teine lemmik siis võid muidugi ka neid külvata. Ikka kolm seemet, võlusõnad ja kolm soovi.

Pildista ja jaga ka teistega oma taimepotte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ja https://www.facebook.com/seemneraamatukogu.

 

Edu sulle!